BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
.....Ketika tiba saat perpisahan janganlah kalian berduka, sebab apa yang paling kalian kasihi darinya mungkin akan nampak lebih nyata dari kejauhan - seperti gunung yang nampak lebih agung terlihat dari padang dan dataran.....

Sunday, August 28, 2011

Ahlan Wasahlan~


Assalamualaikum..~

Waihh..salam 1 malaysia..
kui3~
semangat patriotik ye..bukan semangat patriot..hoho.. =='

tadi baru baca 1 blog tu..blog kawan..kawan ke? ha..kawan..
buat poning je bace blog die.. tapi..aha..chilla..ak ta kesah la ape yg die tulis..kait ke ngan ak?
x en..
kita akan tahu kebenarannye suatu hari nanti..mungkin,,bila da besar.. time tu, kita da boley bepike dgn matang..kan?

dah2.. masuk topik lain pulak.. ape daa~

perasan tak? raya nak dekat? ramadhan nak pergi? perasan kan? siape x perasan tu, x tahu la nak cakap ape..haha..
nak tanye..ape perasaan korang..best? gembira? sedih? dua-dua?

(sebenarnye ape motif ak post ni?)

tu la.. otak tengah jem la..die nak tulis entri..aduih~

walaupun raya x sampai lagi..
nak ucap awal2..
Selamat Hari Raya Aidilfiri.. Maaf Zahir & Batin..
mesti bes kan..balik kampung..baju baru.. :(
haha..x kesah la semua tu.. raya..raya jugak.. amalan kena sentiasa pertingkatkan..
jangan jadikan raya kita jadi raya bagi syaitan..
Islam..kita harus tegakkan.. jangan nuding jari kat orang.. tengok kita sendiri, baiki diri.. kalau bukan kita, siapa lagi..

*peringatan buat diri dan semua orang..

hope.. raya nih..nak berubah..no more sad.. kena cool je.. rilek.. sabar.. dan paling penting..
ingat Allah..

cc: Dayah, Syidah, Nadiah, Tyah..dan sume batch saye~~

Selamat Hari Raya.. :)

Wallahu a'lam..

*macam keling je entri ni.. =='

1 comments:

MualliM™ said...

oi,, kondem aq nmpak ! ape yg pening nye ? -.-